MD MODERN HOTEL - Jardines

Det främsta prioritet för vårt hotell är säkerheten, hälsan och välbefinnandet för alla våra gäster och mänskliga team.

MD MODERN HOTEL - Jardines följer protokollet om åtgärder som upprättats av Institutet för spansk turistkvalitet (ICTE), i samarbete med CEHAT och territoriella sektororganisationer, kedjor och hotellföretag, åtgärder för att minska hygienisk-sanitära risker mot COVID -19.

MD MODERN HOTEL - Jardines följer protokollet om åtgärder som upprättats av den spanska hotelldirektörens förening (AEDH)

MD MODERN HOTEL - Jardines har: "EUOTA CERTIFICATE" - "ASPOFICIAL CERTIFICATE"
Officiella och professionella luft- och ytdesinfektionsbehandlingar med ozon. Alla rum och gemensamma områden på vårt hotell desinficeras med ozon, det mest effektiva desinfektionsmedlet för alla typer av mikroorganismer, enligt Världshälsoorganisationen.

Utmärkt med det särskiljande: "ÅTAGANDE AV TURISTKVALITET" - TURESPAÑA godkännande av det särskiljande SICTED, åren 2016, 2017, 2018 och 2019.
Boendet har renoverats i december 2019.

MD MODERN HOTEL - Jardines erbjuder modernt och charmigt boende framför Turia-trädgårdarna och 100 meter från Palau de la Música-konserthuset i Valencia.
Beläget i en av de mest bostadsområdena i Valencia (Eixample) några minuters promenad från stadsdelarna i Canovas, Ruzafa och City of Arts and Sciences.

Det finns ett bra urval av närliggande kaféer, barer, restauranger och butiker i området.
Detta boende har totalt 18 rum, alla med privata badrum och utrustade med samma komfort.

Vi har ljusa, rymliga, lugna och soliga yttre rum med utsikt över Turia-trädgårdarna och gatan, och tysta inre rum med uteplatser för privat bruk.
Rummen på MD MODERN HOTEL - Jardines har en varm, mysig, unik och modern inredning.

Varje rum är utrustat med gratis Wi-Fi, en platt-TV, varm / kall luftkonditionering, en fläkt och individuell uppvärmning, samt gratis te- och kaffeservice och ett kylskåp i alla rum.
Alla rum i fönstren är dubbla och ljudisolerade, med gardiner och persienner som gör det möjligt att kontrollera inträde från utsidan, vilket gör din vistelse mer bekväm. Rummen var nyligen ljudisolerade.

Boendet serverar frukost i en cafeteria som ligger 200 meter från vår anläggning.
Vi har 24-timmars automater och exklusiv cykeluthyrning för våra kunder.

MD MODERN HOTEL - Jardines ligger 15 minuters promenad från den berömda staden för konst och vetenskap. Valencias gamla stad och katedral ligger mindre än 2 km bort. Tunnelbanestationen Colón ligger cirka 600 meter bort och ligger några minuter med buss eller cykel från stranden.

Gör dina planer och kom och njut av Valencia! Vi tar hand om allt annat så att du kan koppla av och njuta av några välförtjänt dagar ... och så att du glömmer allt ... andas vinden från Medelhavet, sola och leva livet!